Kattava valikoima hyvinvointipalveluita terveytesi tueksi

Kosmetologi Johanna Karlsson on työkennellyt Hyvinvointiapteekki Sastamalassa marraskuusta 2016. Vuonna 2018 apteekkiin avattiin oma hoitola, jonka toiminnasta Johanna vastaa. Johanna on täydentänyt osaamistaan opiskelemalla sekä koulutetuksi hierojaksi että suorittamalla jalkojenhoidon ammattitutkinnon.

Lue lisää Johannan palveluista tästä: https://vello.fi/sastamalan1apteekki/

JALKAHOITO

Perusjalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkauksen sekä tarvittaessa ohentamisen. Perusjalkahoito päätetään rasvaushierontaan. Pienet kevennystuotteen esimerkiksi villan laittaminen varvasväleihin sisältyvät hintaan. Lisäpalveluina perusjalkahoitoon voidaan lisätä mm. sormen kynsien leikkaus.

 

RENTOUTTAVA KASVOHOITO

Rentouttava kasvohoito sisäältää kuorinnan, hieronnan ja naamion lisäksi käsien hieronnan ja kulmakarvojen siistimisen. Kasvohoidossa käytetään laadukasta, kotimaista Atopik-ihonhoitosarjaa. Lisäpalveluna kasvohoitoon voidaan yhdistää mm. kulmien ja ripsien kestovärjäys.

ERIKOISKASVOHOITO

Rentouttava kasvohoito sisältää kuorinan, hieronnan ja naamion lisäksi käsien hieronnan ja kulmakarvojen siistimisen. Erikoiskasvohoitoon sisältyy lisäksi silmänympärysihon hoito ja erikoisnaamio. Hoidossa käytetään kotimaista Atopik-luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Lisäpalveluna Erikoiskasvohoitoon voidaan yhdistää mm. kulmien ja ripsien kestovärjäys.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

AHA-HAPPOKUORINTA

Aha-happokuorinta uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta.

 

 

Tarvitsetko apua liikunnan aloittamisessa vai kaipaatko muutosta treenirutiineihisi? Junnaako painosi paikallaan vai vaivaako jojoilu? Hyvinvointiapteekista voit varata ajan kehonkoostumusmittaukseen tai yksilövalmennuksiin. Personal trainerimme Rauna tekee sekä liikunta- että ravintovalmennuksia. Yksilövalmennukset voivat olla kestoltaan 1-12 kuukautta ja sisältöä pystytään muokkaamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Rauna on työskennellyt proviisorina Hyvinvointiapteekki Sastamalassa kesästä 2009 alkaen. Proviisorillamme Raunalla on myös lääkehoidon arvioinnin erityispätevyys sekä personal trainer -koulutus. Rauna tekee perinteisen proviisorin työn lisäksi mm. lääkehoidon arviointeja sekä liikunta- ja ravintovalmennuksia. Lisäksi Hyvinvointiapteekissa voi käydä mittaamassa kehonkoostumuksen tai osallistua kuntotesteihin. Niiden tulokset käydään läpi yhdessä Raunan kanssa.

Lue lisää Raunan palveluista: https://vello.fi/sastamalan1apteekki/